Cykeljakken Hold Afstand til Cyklisten

Utryghed hos cyklister på grund af tætte forbikørsler får mange til at lade cyklen stå eller stille den hen. To ud af tre bilister giver mindst 1.5 meters afstand – vi skal have alle til at gøre det samme.

Du har nu – måske – mulighed for at få en cykeljakke, der gør bilister opmærksomme på at holde afstand. Alene det at jakken er skringende gul, reducerer din risiko uheld med 48 %. På sigt vil budskabet på ryggen forhåbentlig bidrage til større tryghed og færre drab.

Læs mere og bestil via denne side.

En kommentar til “Cykeljakken Hold Afstand til Cyklisten
  1. Anja Foged siger:

    Super fed jakke. Jeg går rigtigt meget på de små veje og ville ønske jeg havde en jakke som den her. Kan i den grad sætte mig ind i at bilisterne ikke holder afstand. Jeg oplever ofte både som gående og cyklende at bilisterne kører ALT for tæt på.
    Jeg cykler lidt hyggecykling i og omkring Spentrup/Randers men går dog mest på denne årstid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*