Professionelle lastbilchauffører kører næsten altid ansvarsfuldt.

Fik du set denne video, der indtil nu er set af 10.000 via opslag på Facebook? Ellers se den her.

Som det ses i dette klip er der forskel på adfærd hos den professionelle chauførrer og føreren af en lille lastbil. Inden for samme minut blev jeg først overhalet tæt på af lille lastbil med sømmet i bund, for kort efter at opleve en hensynsfuld professionel chauffør, der holdt sig bag ved mig i ca. 25 sekunder, inden han stille og rolig overhalede mig med en passende afstand. Denne hensynsfuldhed oplever jeg gentagne gange hos professionelle chauffører – tak for det.

Boksen på cyklen viser afstanden til passerende køretøjer målt i tommer og ud til maks. 99 tommer. Dvs. der vises 59 er afstanden 150 cm. En rød lampe blinker, når afstanden er mindre end 59 tommer/150 cm.

 

Etiket:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*